12 de gen. 2017

Nova proposta d'Amazon!

Amazon des de ja fa un temps ha llençat la proposta Amazon Prime Video, en la qual des del Premium et dóna accés, sense pagar res més que la quota Premium, a TV Shows i Movies. 

Vaig descobrir aquests Nadals, una sèrie, ja no sé si nova o no, anomenada Startup, de Crackle. La curiositat, per mi, molt "novata" en el tema TV Shows, és que els noms dels capítols són conceptes claus i molt propis del vocabulari de les startups.

Amb uns personatges molt peculiars: una jove "geek" amb una voluntat de canviar el món amb el seu projecte Getcoin, un jove executiu fill d'un corrupte empresari, i un haitià, de Little Haiti, barri conflictiu. Tot així, amanit amb un "poli diferent", protagonitzat per Martin Freeman (Bilbo Saquet). 

Aquests són els capítols de la primera temporada: 

1. Seed money
2. Ground Floor
3. Proof of Concept
4. Angel Investor
5. Buyout
6. Bootstrapped
7. Valuation
8. Pro Rata
9. Hostile Takeover 
10. Recapitalization 

Malgrat algunes escenes (que per mi no són necessàries) la trama, el guió, el contingut propi de la sèrie, els actors i actrius,... resulta ser molt interessant per a persones que es vulguin iniciar en el món de l'emprenedoria. Especialment, com es treballa el fundraising a les startups. I ja se sap que el finançament és clau! 

Interessant la iniciativa d'Amazon, i també un aplaudiment per Startup






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar un comentari que segur que em serà molt útil.