17 de gen. 2017

Àlex Sicart Ramos

El dilluns saltava la notícia que Àlex Sicart, un dels components de Sharge, startup sorgida des d'Audicrea de l'univers Imagine Creativity Center amb Audi, era un dels joves més influents des d'una vessant tecnològica segons Forbes! WOW,WOW, WOW! I a més a més, és el més jove de la llista!

Quina il.lusió fa sentir que un nano de 17 anys dins d'un entorn proper al teu hagi estat seleccionat en un rànking d'aquesta magnitud! A mi, personalment, m'emociona: em fa creure en els nostres joves.

Revisant el seu perfil, me n'he adonat que havia estat guanyador a la Fundació Escola d'Emprenedors a l'any 2013 al programa Start_Up School,  i jo estava de jurat en aquella edició! Recordo un equip de Primer d'ESO de l'Escola Pia de Sarrià (hi havia dos teams finalistes de Sarrià!), que vaig pensar: realment hi ha jovenets que porten l'emprenedoria en el seu ADN! Àlex Sicart era un d'ells. 

Parlava amb l'Àlex pel "whats" i li deia que sobretot, posi els peus a terra (semblo una mica la mare!) , que això només havia fet que començar i tres recomanacions, que no volen ser consells: 

1. que gestionés bé l'ocasió i les que li vindran 
2. que escoltés molt bé els qui l'estimen
3. que sigués ell mateix

I sobretot... que continuï essent perseverant! 

Enhorabona Àlex! 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar un comentari que segur que em serà molt útil.