8 d’abr. 2012

TEDxManresa

Conec TED des de fa temps;  pels qui estem vinculats d'alguna manera amb  el món de l'emprenedoria i de la innovació desconèixer aquesta  iniciativa seria com per un cinèfil no haver  vist "Casablanca". 

No obstant, descobrir TED, per mi va ser una nova manera de poder constatar que hi ha llum al final d'aquesta crisi, i que hi ha persones que malgrat estiguin en  aquest entorn tan fatalista, pensen en positiu i  pensen  diferent i això em fa descansar més tranquil.la;  hi ha persones al voltant del planeta  que té idees, i a més molt bones,  i hi ha una institució que les vol difondre per tot el món: són "Ideas worth spreading". 

Cada vegada trobo més gent que em comenten que no se'n van a dormir sense escoltar algun "TED". I és que realment et dóna forces.  Són uns 20 minuts. Podeu fer la cerca per temes o per conferenciant. Les temàtiques són molt diverses i els ponents també, des de molt mediàtics a d'altres que no ho són tant, però que tenen idees per explicar i el que més em fascina és com les saben transmetre!

Aquí en teniu un exemple:




Bé, doncs TED s'expandeix mundialment i també ha arribat a Manresa. Fa pocs dies vaig rebre una piulada i  vaig conèixer TEDxManresa. La jornada es va celebrar el 16 de març d'aquest any i tots el ponents (Pau Garcia-Milà, Nando Jubany, Carles Capdevila, Xavier Guix,...) van estar a l'alçada. Des d'aquí vull felicitar totes les iniciatives com aquestes i que ajuden a pensar que les coses encara poden canviar,  que " tot està per fer"  . Us deixo la ponència d'en Carles Capdevila parlant d'"Emprenedors contra Emprenyadors". Una delícia... com no podia ser d'una altra manera.




Enhorabona!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar un comentari que segur que em serà molt útil.