M'ajudes a millorar?

2 comentaris:

 1. Hola Estel,
  Soc l'Oriol Reull, suposo que em deus recordar, soc antic alumne teu del Santa Anna.
  Per pura casualitat he trobat el teu blog i és força interessant.
  Espero que tot continuí anant sobre rodes.
  Per part meva, estic cursant 3er de Ade i Dret a l'Abat Oliba i la veritat és que estic molt content.
  Endemés, hem creat una iniciativa sense precedents, un Club d'Emprenedors creat per alumnes i dedicat al públic en general. El nostre objectiu bàsic és compartir sinergies i formar als joves d'avui a innovar i poder emprendre, entre d'altres valors. Ho realitzem mitjançant una associació amb personalitat jurídica que imparteix tallers, seminaris, visites a empreses dedicades a incentivar l’emprenedoria. (Per exemple, ahir dia 8 hem realitzat un seminari sobre la internacionalització de les Pimes o un taller sobre “Google Adwords” la setmana anterior). 4 companys meus i jo formem la junta directiva i ens encarreguem de la gestió integra d’aquesta finançada per la universitat i patrocinadors.

  D’altra banda, estic realitzant un curs de CISCO INSTITUTE sobre l’elaboració d’un pla d’empresa i posar en marxa una oportunitat de negoci.

  Bé, ja m’estic fent pesat però tenia ganes de explicar-t’ho. A partir d’ara ja t’informaré de les activitats que realitzem i espero que puguem estar en contacte a partir d’ara.

  Una salutació.

  Oriol Reull

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola Oriol!
   Quina marxa que portes a sobre! Estaràs amb mi que les actituds i les habilitats emprenedores s'han de potenciar en el nostre sistema educatiu, no només per crear empreses sinó per aconseguir reptes, per millorar les empreses com a treballadors,... i per tot plegat.
   Fes-me arribar tot el que feu que segur que ho utilitzaré pel meu projecte.
   Estem en contacte!

   Elimina

Gràcies per deixar un comentari que segur que em serà molt útil.