Quant a mi

Em dic Estel Paloma. Nascuda a Premià de Mar, en el 1965, economista de formació i professora de vocació. Actualment, des de novembre del 2015, estic a Escola Pia de Catalunya, desenvolupant tasques de Màrqueting i Fundraising. Però continuo amb la meva vessant educativa a l'Escola Pia de Mataró (des del 1989), havent passat prèviament per les Dominiques d'Horta, com a professora. Dins del meu currículum també hi consta que he estat a la Gestoria Luis de Mataró, en el departament fiscal i comptable. 

En quant a la meva vessant d'educadora, dir que m'agrada treballar-hi perquè cada dia és diferent i això enriqueix tant a nivell personal com professional; el millor de tot és que  tinc el privilegi de veure com creixen, com maduren i  com evolucionen els alumnes, tant dins com fora l'escola. Sóc feliç quan aconsegueixen el seu somni, però també em poso al seu costat quan les coses no van tan bé. Tot plegat és el  que em dóna força per continuar estimant aquesta professió.

En quant a la meva vessant actual, emprendre és una de les meves passions, i poder-ho fer a la institució que em va acollir en el 1989, és tot un honor. Per tant, engegar projectes, buscar finançament, ...em genera unes vivències tant diferents cada dia, que és impossible caure en la rutina. I això m'encanta! 

I essent crítica: el nostre sistema educatiu necessita canviar... però no estic dient canvis que serveixen per a no canviar res, sinó que el canvi que cal fer és dirsuptiu...anem fent passes...però el més apassionant és que queda tant de camp per córrer! Ànims que ho aconseguirem! 

Qualsevol aportació, qualsevol comentari, en el blog serà molt ben rebut.

Gràcies per la vostra lectura!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar un comentari que segur que em serà molt útil.