8 de gen. 2017

Mr Wolf: I solve problems

Una de les coses que sempre intento fer en una reunió, és que hi hagi algun moment d'humor; bé, no només en reunions, sinó en quasi tots els moments de la vida. 

En una de les reunions sobre un projecte que estem engegant, un dels assistents, va treure a la llum, un fragment de la pel.lícula Pulp Fiction, mítica de Quentin Tarantino i de tot el cinema del segle XX. 

I realment, el petit fragment, és molt significatiu per entendre el què vol dir una de les competència de l'emprenedoria  que és la de "Problem Solving": buscar solucions als problemes en les seves formes més útils. 

Aquest fragment és el del personatge de Mr Wolf: un solucionador de problemes. Passi el que et passi, ell t'ho acaba solucionant, sigui de la manera que sigui. Amb això no vull dir que tot s'hi valgui, però que sí que és l'actitud que s'ha de tenir i d'entrenar com a competència. 

Doncs bé, només volia fer referència a aquest personatge que em va fer pensar en aquesta competència, i que des d'aquest moment, la trobo molt útil per explicar què vol dir aquest concepte.

Aquí us deixo el fragment en castellà i en anglès.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar un comentari que segur que em serà molt útil.