1 de gen. 2017

El 2017 comença!

Sí, el senyal que ha començat ha estat escoltar la Marxa Radetzky des de Viena, interpretada per la Filarmònica de Viena, sota la batuta de Gustavo Dudadel Ha estat una excel.lent versió d'un director que desconeixia en aquesta versió de concert. 

Comença l'any, sí, amb molts propòsits que no vénen de la reflexió d'una nit (seria banalitzar-ho molt, no?) i tampoc la nit dóna per això. 

Hi ha una cosa que l'arrossego de fa molts anys, i és poder assistir al proper Concert d'Any Nou a Viena, però això no seria pel 2017, sinó pel 2018. Tornaré a fer tota la gestió per estar en el bombo i poder entrar en el sorteig per comprar les entrades per assistir-hi. 

Professionalment, estic encara canviant en la vessant de gestió més que de la pedagogia en el món de l'educació. La feina de màrqueting i de fundraiser no dista gens del món de l'emprenedoria: disposar de projectes que puguin enamorar a les persones en un format comunicatiu suficientment atractiu. Emprendre és molt potent, però intraemprendre, té un mèrit afegit: liderar processos de canvi en estructures ja establertes. 

Estem en el segle dels petits detalls, aquells que farà que la balança es decanti per un costat o per un altre. I no només estic parlant a nivell professional: en el màrqueting sabem que és un factor decisiu.  I per tralladar-ho en el món professional, abans cal que ho interioritzi. Fixar-me en els meus petits detalls, vull que sigui la base del meu dia a dia. 

Comença el 2017... un any ara per ara ple d'incerteses, que l'aniré construint. Conèixer les meves limitacions, farà rodejar-me de gent que m'ajudarà a aconseguir els meus somnis, que no seran meus sinó que seran de tots. 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar un comentari que segur que em serà molt útil.