Benvinguda


Per què fer un bloc?

Tot va començar en el Màster en Emprenedoria i Innovació el setembre del 2011, en el Tecnocampus. Diuen els que hi entenen en aquest món,  que quan tens una idea, que vols convertir en un projecte, una manera de comprometre't amb ella és escrivint-la, però de portes cap a fora (extret del primer llibre de Pau Garcia-Milà) , i per tant, la xarxa ofereix la possibilitat de poder fer molt més gran aquest compromís.

Per què aquest nom?

Doncs perquè el vaig trobar molt acertat i identificava perfectament el projecte que vaig desenvolupar en el Màster. No és una creació meva, sinó que vaig donar l'oportunitat en els meus alumnes del curs 2011-12  de trobar-li un nom, i el Miki Blasco, estudiant de 2on del  Batxillerat Tecnològic de l'Escola Pia de Mataró, i que cursava amb mi una matèria que es deia Comunicació i Societat, on, si una cosa feiem era parlar, se li va acudir el nom, i Eureka!, el vaig trobar fantàstic. Gràcies Miki!

Què m'agradaria que fos?

Un espai obert  i interactiu, on es parlés d'emprenedoria i d'innovació, però un espai positiu, sense mals rotllos; no vull pessimistes,  vull persones que vegin el futur, i veure el futur vol dir veure'l de colors, amb idees noves, pensant diferent... 

Animo a tothom a participar d'aquest projecte, fent comentaris, aportant informació, ...i espero que treballant amb il.lusió es pugui fer realitat.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar un comentari que segur que em serà molt útil.