10 de gen. 2017

Barcelona...

Avui, com tots els dies que puc des que treballo a Barcelona, he anat a nedar al Barceloneta, Venia de fer una visita als cinemes Girona, dels quals he quedat gratament sorpresa de la potencialitat que tenen. 

A la sortida del metro, he utilitzat el Bicing per anar una mica més ràpid en el recorregut fins arribar al club. 

Ja arribant a la plaça que dóna al club, he vist un mar blau, asserenat, sense ones, brillant,... amb un sol que feia preciós (eren passades les 2). Quina pau! 

M'he anat a canviar, i he fet una petita nedada de 25 minuts: poca gent, tranquil,... he fet els meus metres. M'agrada observar el mar des del club, i m'és difícil explicar-ho però intuïa serenitat. Buf...aquelles petites coses que no pots descriure i que només pots experimentar, i poc temps... només uns minuts per gaudir-ho. 

De tornada cap a la feina, altra vegada utilitzant el Bicing,  amb una Barceloneta amb poca gent i sobretot pocs turistes, ha estat un veritable plaer. No recordava un passeig tan agradable des de feia temps: Joan de Borbó, passeig Colom, el Paral.lel i Sant Antoni.... no m'ho podia creure! 

No m'estranya que les persones que ens arriben a BCN per emprendre, per fer negocis, per Erasmus, quedin en algun moment prendats de tanta bellesa. 

Avui només volia dir això... 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar un comentari que segur que em serà molt útil.