1 d’abr. 2013

March, very busy!

Bé, torno a la càrrega. He estat força dies sense dir res pel bloc, i ara és el moment de fer-ho. Com diu el títol de l'entrada, el mes de març ha estat ple, molt ple. Des de la segona meitat del mes de febrer fins aquests dies de Pasqua, el ritme que he seguit, ha estat, diguem que, accelerat: fins i tot quan l'estic escrivint em canso! 

Només vull fer una pinzellada d'algunes de les coses "diferents", que m'han fet sortir de la zona de confort i també "thinking outside the box"; podria escriure hores i hores, però intentaré destacar el més important.

Primer de tot, dir que he conegut persones, que, per dir-ho de manera simple, mai m'hagués pogut imaginar parlar amb elles. He après molt, per no dir moltíssim, i voldria destacar: Jordi Naval, CEO d'Anaxomics i President de la Fundació Escola d'Emprenedors i Alfons Cornella, Founder i President d'Infonomia. Si una paraula he de destacar de les converses és EFICIÈNCIA; els que estem en el món de l'educació, sovint la tenim oblidada, especialment a l'hora de pensar en la gestió dels centres.

A més de les persones, hi ha hagut events importants, alguns dels quals no he pogut assistir ja que no tinc el do de la ubiquïtat, però tant de bo l'hagués tingut. 

El 13 de març marxava, per 4a vegada en 4 anys a Estrasburg: Parlament Europeu, Línia Maginot, Struthof i aquest any, com a novetat Sigolsheim, necròpolis nacional de França, paratge molt recomanable d'estar-hi, pel significat i pel paisatge. És un viatge llampec: la durada és d'unes 68 hores; l'estona dins del bus, més o menys un 29 % del temps, l'estona per dormir en els albergs: 13 hores (19 %). És dur, però és una bona experiència; el ritme, com podeu llegir és trepidant! 

Del viatge, destacaria una novetat, per mi important, i és el supertramp que vàrem fer a Sigolsheim, que fins i tot va sortir publicat a la pàgina Supertramps


Sigolsheim





El dia 14 de març, els nois d'EyeCopter, exposaven el seu projecte a un event organitzat per Infonomia, dins de Co-Society. Va ser un èxit! M'agradaria haver-hi pogut estar. Sort de Twitter!



 
Alguns tuits de la jornada


El dia 15 de març, hi va haver l'event de lliurament de premis del concurs: “Make More Health”, del qual vaig ser panelista, però tampoc hi vaig poder-hi ser. L'Eduardo Elosegui, ànima d'Ashoka a Catalunya, em va enviar la fotografia dels guanyadors. Per a més informació podeu consultar aquí .




El dia 16, just arribant d'Estrasburg, EyeCopter presentava el projecte a l'Xnergic, davant de joves del Maresme apassionats per la tecnologia. Aquí sí que hi era. Els petits futurs enginyers varen "al.lucinar".



El dia 20, hi va haver el I Forum de Joves Emprenedors, en el qual hi vaig anar amb els alumnes d'Emprenedoria de 3r d'ESO. Va ser una jornada molt festiva, en alguns moments massa, però vull destacar la participació de Xavier Verdaguer: autèntic crack de la festa. 


Verdaguer, abans de petar tots els blogus de la sala

Supertramp dels Joves Emprenedors del Maresme




























Però no s'acabava aquí. Encara quedaven dos events importants durant la setmana: 
  • 21 de març: els Pecha-Kucha dels emprenedors de 2n de Bat. D'aquests en faré un post quan acabin tots, ja que és un dels moments del curs que m'agrada més. Els alumnes fan un Pecha-Kucha d'alguna passió que tenen. És una experiència que la recomano a tots els professors, ja que ajuda a descobrir  autèntics talents!!! Només un avanç: futbol anglès i tancs de la primera i segona guerra mundial. Com disfrutaré! 
  • 22 de març: l'exposició dels treballs de recerca, que tant d'esforç ha costat als alumnes que l'han estat fent. Molts nervis, però els hi va sortir genial a tots. Aquí només vull deixar una fotografia de la samarreta que em vaig fer per l'ocasió, i una altra amb tot l'equip: sense ells, no hagués estat possible els treballs de tots.






















Aquests són alguns dels events que han succeït en el mes de març, amanits amb els normals per l'època: classes, notes, avaluacions, preparació d'exàmens i de recuperacions,  dates proper trimestre, preparar materials pel tercer trimestre,... I sumant-li les activitats, que algú en diu de "hobby": esport i anglès. 

Ah! I no em vull oblidar de la família! No per la feina que porten, que també (universitat, batxillerat, futur, partits,...), sinó per la sort que en tinc, ja que són el motor de que tot pugui anar endavant! 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar un comentari que segur que em serà molt útil.