5 de juny 2012

A trip around Catalonia

Emprendre, com moltes vegades ja he dit, és una actitud, és començar un projecte i acabar-lo, és posar totes les teves forces en allò que creus i que t'apassiona, és fer que els somnis siguin realitat. 

Dos nois de l'Escola Pia de Mataró, en Marc Currius i en Joan Costa, de 2on de Batxillerat, han creat aquest "timelapse" com a projecte pel seu treball de recerca. I el vull penjar en el bloc per mostrar com de valuós és aprendre a treballar en aquesta clau, on les diferents disciplines van interactuant, es van interrelacionant, i obtens  un producte on és molt difícil desgranar-les. La creativitat en els processos, l'organització de les filmacions, l'enginy dels mecanismes,.... han hagut de fer les mil i una per poder obtenir un producte tan rodó amb els recursos dels quals disposaven.

Ja han guanyat un premi, i segur que la saca es farà molt més gran. I també estic segura que això no és el final del treball de recerca, sinó que és l'inici d'un altre projecte, on la focalització, l'entusiasme i la iniciativa hi han estat presents des del primer dia.

Tornem a estar en un moment de canvi on les feines s'hauran d'inventar i on només els joves amb certes habilitats i actituds podran crear-les. Projectes com aquest em fa tenir l'esperança que això serà d'aquesta manera. 

Moltíssimes felicitas, Marc i Joan!

PD: poseu Alta Qualitat




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar un comentari que segur que em serà molt útil.