18 de juny 2012

"Trends" en idees de negoci


Tots tenim somnis, idees, que mai hem comentat a ningú (per que ens ha fet vergonya que ens diguin: "però on vas amb això?"),  fins i tot potser ni les heu escrit. Estic segura que algunes les heu vist fetes realitat i això us ha donat satisfacció; o no...

Us convido a fer una activitat molt senzilla.

Primer de tot penseu o recordeu alguna idea sobre algun projete, negoci,... que us hagi passat pel cap (millor si la teniu anotada) .  En segon lloc, aquesta idea, per inversemblant que us sembli, busqueu-la en les webs que us poso a continuació: 


L'heu trobada? 

Aquestes webs serveixen per poder veure quines són les tendències en ideees de negoci des de qualsevol part del món a l'actualitat. Segur que trobeu la vostra idea, potser no de la mateixa manera que l'havíeu pensat, però sí en alguna versió similar. Us ho pensàveu que hi seria? 

Aquestes webs ens les va proporcionar l'Alexandra Etel a la matèria de "Innovation Tools" en el Màster d'Emprenedoria i Innovació. L'Alexandra Etel és una jove emprenedora que impulsa processos de creativitat a les empreses, utilitzant metodologies com el Design Thinking, conceptes com el de Co-Creació,  Canvas, creant entorns col.laboratius,... Trobareu més informació a http://www.connectingbrains.es/wordpress/

Recomanació: Cal anotar-se les idees en una llibreta, en el smartphone o on sigui! Tots som creatius, i per tant, tots podem innovar, però cal creure-s'ho!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar un comentari que segur que em serà molt útil.