20 de gen. 2012

Josef Ajram al Tecnocampus

 


Ahir es va celebrar  l'acte de Graduació dels alumnes de l'EUM que van acabar en el curs 2010-2011. La sala feia goig: familiars, alumnes, autoritats, sponsors, ... omplien de gom a gom el Centre de Congressos del Tecnocampus. El padrí d'aquesta promoció va ser Josef Ajram, el qual va fer una petita xerrada, en un format molt similar a una "Pecha-Kucha" i de la qual en vull fer una breu referència.

La veritat és que en actes com aquests, que solen ser llargs s'agraeix la brevetat dels diferents participants, i crec que el Josef ho va entendre molt bé. A més, el fet que en la presentació, pràcticament,  només hi haguessin imatges i molt poca lletra, també fa que sigui més amena i permet al ponent lluir-se en l'exposició.

En Josef va fer referència sobretot a l'assoliment dels grans reptes  a través dels petits objectius.  Això no és nou; jo sempre els hi dic en els meus alumnes: Apunta alt, però la pujada ha de ser graó a graó. Sovint, però,  moltes de les coses  que diem amb certa freqüència, sobretot els que estem en educació, no sembla que tinguin prou validesa fins que algú més mediàtic o amb més solvència ho diu en algú mitjà de comunicació o en alguna ponència.

Pels que pretenen ser emprenedors, aquest missatge és molt important, i cal anar-lo recordant habitualment. No podem anar de la A a la Z sense passar per la B,la C, la D,....

Josef Ajram, padrí de la promoció 2010-2011 de la EUM.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar un comentari que segur que em serà molt útil.