27 de març 2016

Molts dies sense publicar...

La veritat és que fa molts dies que no he publicat res, i  les darreres publicacions tampoc eren creacions pròpies. 
He canviat de feina. 
El mes de novembre d'aquest 2015 em vaig incorporar en el departament de Captació de Fons i Màrketing de l'Escola Pia de Catalunya. 
Després de més de 25 anys impartint classes a l'Escola Pia de Mataró, m'incorporo al món de la gestió, això sí, en el món educatiu, i sense deixar l'Escola Pia: treballant per tot el gran paraigua que representa aquesta institució. 
Emprendre un nou projecte, però des de l'altre costat de la barrera, continuant tenint clar que l'escola és el nostre tresor, i cal tenir cura de totes i cadascuna de les persones que formem part d'aquest gran projecte. 
És molt engrescador parlar de nous reptes: a mi m'encanta! 
Els canvis de paradigma en l'educació també generen canvis en l'estructura de les organitzacions això vol dir en el què i el com comuniquen internament i externa. I també canvis en el finançament, espai dins de qualsevol empresa en el que cada vegada caldrà ser més creatiu per poder diversificar les fonts i continar generant ingressos per sostenir l'estructura o generant estructures que ens permetin mantenir tot allò que desitjem.
Les institucions, TOTES, han de ser sostenibles: aquest és el gran repte. Sostenibles en lo social, en lo econòmic i en lo mediambiental. 

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar un comentari que segur que em serà molt útil.